Το εξαιρετικό ανθεκτικό μαγιό Graphic Jammers της Arena είναι σχεδιασμένο τόσο για ερασιτέχνες όσο και για κολυμβητές που κατεβαίνουν σε αγώνες.
Το ύφασμα MaxLife Eco, το οποίο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο χλώριο, με ενσωματωμένη προστασία UPF 50+ UV, στεγνώνει εξαιρετικά γρήγορα και αντέχει στο χρόνο. Αυτή η οικολογική εξέλιξη του υφάσματος MaxLife της Arena περιέχει τουλάχιστον 50% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, που λαμβάνεται από πλαστικά μπουκάλια PET. Επιπλέον, η διαδικασία παραγωγής του υφάσματος έχει βελτιστοποιηθεί με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας, τη μείωση των εκπομπών CO² και την ελαχιστοποίηση της χρήσης νερού.
Είναι εξοπλισμένο με εσωτερική επένδυση, ενώ το ρυθμιζόμενο εσωτερικό κορδόνι σας εγγυάται μια άριστη εφαρμογή.
Μήκος πλευράς: 45 εκ.
Κάθε στοιχείο στη σύνθεση του υφάσματος με την ετικέτα STANDARD 100 της OEKO-TEX® έχει ελεγχθεί για επιβλαβείς ουσίες, διασφαλίζοντας ότι αυτό το μαγιό είναι κατάλληλο για την ανθρώπινη υγεία. Η δοκιμή διεξάγεται από τα ανεξάρτητα συνεργαζόμενα ινστιτούτα OEKO-TEX® με βάση τον μακροσκελή μας κατάλογο κριτηρίων.

