Arena Berryn Ανδρικό Μαγιό

43602-51
10.00
18.00
Κερδίζετε: 8.00
Μη Διαθέσιμο
Arena Berryn Ανδρικό Μαγιό, Μέγεθος: XXS, 10 image Arena Berryn Ανδρικό Μαγιό, Μέγεθος: XXS, 11 image Arena Berryn Ανδρικό Μαγιό, Μέγεθος: XXS, 12 image
ΦύλοΑΝΔΡΑΣ
Μεγεθολόγιο - Άνδρας

Το εντυπωσιακό, ανδρικό, μακρύ, αθλητικό σορτσάκι – μαγιό, είναι ειδικά σχεδιασμένο για κολύμπι στην πισίνα ή την παραλία και για  ψυχαγωγικές δραστηριότητες, μέσα κι έξω από το νερό. Έχει στιβαρό ύφασμα, που στεγνώνει εύκολα και γρήγορα κι εγγυάται το μάξιμουμ της άνεσης και μία όμορφη λεπτομέρεια με το λογότυπο στο πλάι.

Είναι φτιαγμένο κατά 100% από πολυαμίδιο, τελευταίας τεχνολογίας, τύπου TASLAN, δηλαδή από συνθετική ίνα, που παράγει ένα στιβαρό, ελαφρύ κι ανθεκτικό ύφασμα, που είναι απόλυτα κατάλληλο για μαγιό κι απομακρύνει πολύ γρήγορα την υγρασία. Είναι άνετο και διαθέτει δυο πλαϊνές τσέπες για μικροαντικείμενα και πλέγμα – σλιπ για ορθή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. Το μαγιό διαθέτει εσωτερικό κορδόνι, που ρυθμίζεται και σφίγγει στη μέση κι εγγυάται την τέλεια εφαρμογή. Το μήκος πλευράς του ανδρικού μαγιό - σορτς είναι 41,5 εκατοστά.

Χαρακτηριστικά

  • Ύφασμα: συνθετική ίνα κατά 100% από πολυαμίδιο,  εξαιρετικά ανθεκτική, τύπου TASLAN
  • Πλαϊνές τσέπες για μικροαντικείμενα
  • Εσωτερικό κορδόνι περίσφιξης στη μέση
  • Μήκος πλευράς: 41,5 εκατοστά
Μάρκα
ARENA
Κωδικός MPN
43602-51
Κωδικός
43602
Κωδικός Χρώματος
51
Φύλο
ΑΝΔΡΑΣ
Μέγεθος
XXS
Σύνθεση
100%POLYAMIDE
Find similar