Arena One Logo Stripe One Piece Γυναικείο Μαγιό Προπόνησης

002254-900
39.99
59.99
Κερδίζετε: 20.00
Μη Διαθέσιμο
Χρωματική ΟμάδαΜαύρο ΦύλοΓΥΝΑΙΚΑ
Μεγεθολόγιο - Γυναίκα

Μπείτε στην πισίνα με το κομψό μονοκόμματο, ολόσωμο μαγιό της σειράς «One». Σχεδιασμένο για γυναίκες, που προπονούνται εντατικά και κατεβαίνουν σε αγώνες, το σχέδιό του ανήκει στην πατενταρισμένη τεχνολογία “One”. Έχει εντυπωσιακά κοψίματα, σαν να ήταν μονοκίνι κι εμπριμέ με την εμβληματική ρίγα της εταιρείας σε ωραίες αποχρώσεις. Λατρεύουμε τα ροζ διακοσμητικά στοιχεία, που καθορίζουν τη σιλουέτα.

Ύφασμα

Το MaxLife είναι ένα κορυφαίο τεχνικό ύφασμα με εξαιρετική αντοχή στο χλώριο. Εφαρμόζει τέλεια στο σώμα και αντιστέκεται στη φθορά και στην τριβή στο νερό. Σχεδιασμένο για προπόνηση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους παρέχει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Το ύφασμα με την τεχνολογία MaxLife που στεγνώνει γρήγορα δεν θα χάσει το σχήμα του ούτε θα ξεθωριάσει με την πάροδο του χρόνου.

Σχέδιο & Εφαρμογή

Το μέτριο κόψιμο στο πόδι κι ψηλή λαιμόκοψη, που χαρακτηρίζουν αυτό το μαγιό, αντισταθμίζονται από το γενναιόδωρο κόψιμο στην πίσω πλευρά. Οι τιράντες υποστηρίζουν το στήθος και διασφαλίζουν ελευθερία κινήσεων σε όλα τα επίπεδα αλλά και σε κάθε περίσταση (π.χ. σε ομαδικά αθλήματα της κολύμβησης).

Μάρκα
ARENA
Χρωματική Ομάδα
Μαύρο
Κωδικός MPN
002254-900
Κωδικός
002254
Κωδικός Χρώματος
900
Φύλο
ΓΥΝΑΙΚΑ
Μέγεθος
34
Σύνθεση
100%POLYESTER
Find similar