Arena Powerskin Carbon AIR2 OB

001128-45
380.00
Σε Απόθεμα
(EU: 32 US: - UK: 26 CM: -)
Arena Powerskin Carbon AIR2 OB, Μέγεθος: 32, 7 image Arena Powerskin Carbon AIR2 OB, Μέγεθος: 32 Arena Powerskin Carbon AIR2 OB, Μέγεθος: 32, 8 image
Χρωματική ΟμάδαΚόκκινο Περιγραφή ΧρώματοςΚΟΚΚΙΝΟ ΦύλοΓΥΝΑΙΚΑ
Μεγεθολόγιο - Γυναίκα


Όντας το πιο ελαφρύ αγωνιστικό μαγιό από την σειρά Carbon το Powerskin Carbon Air² με κλειστή πλάτη της Arena παρέχει υδροδυναμική υποστήριξη στις αθλήτριες της κολύμβησης. Το τεχνικό προφίλ του μαγιό αποτελείται από ένα μοναδικό κομμάτι υφάσματος, το οποίο βοηθά στη μείωση της πίεσης στην περιοχή των γοφών ενώ παράλληλα παρέχει αίσθηση άνεσης σαν να είναι δεύτερο δέρμα. Η απουσία πολλαπλών ραφών σημαίνει ότι το μαγιό είναι ευκολότερο να φορεθεί και να αφαιρεθεί πριν και μετά από αγώνα σε σύγκριση με άλλα τεχνικά μαγιό. Η ανθεκτική, ελαφριά τεχνολογία Carbon Band παρέχει μια ήπια συμπίεση που βοηθά στη σταθεροποίηση και ενεργοποίηση των βασικών μυών, χωρίς να θυσιάζεται η άνεση και η ευελιξία. Η εσωτερική επένδυση μειώνει την πίεση στην περιοχή του στήθους για να επιτρέψει μεγαλύτερο εύρος κίνησης και πιο αποτελεσματική κινητικότητα.

Για να εξασφαλίσετε ότι το προϊόν σας θα σας παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση για μεγάλο χρονικό διάστημα, σας προτείνουμε να λάβετε τα ακόλουθα μέτρα προστασίας:

  • ξεπλύνετε αμέσως μετά τη χρήση, σε μη χλωριωμένο νερό
  • μην αφήνετε το βρεγμένο μαγιό σε τσάντα ή άλλο δοχείο για μεγάλο χρονικό διάστημα
  • μην εκθέτετε το βρεγμένο μαγιό σε τσάντα ή άλλο δοχείο σε άμεσο ηλιακό φως
  • πλύνετε με απορρυπαντικά κατάλληλα για ευαίσθητα ρούχα
  • αφήστε να στεγνώσει αεροστεγώς και μακριά από πηγές θερμότητας. 

Ακολουθήστε τις οδηγίες πλυσίματος που δίνονται στην ετικέτα του προϊόντος. Η ετικέτα παρέχει χρήσιμα σύμβολα που δίνουν πληροφορίες για το πώς να φροντίσετε το προϊόν σας.


Εγκεκριμένο από την FINA

*Τα αγωνιστικά μαγιώ δεν αλλάζονται

Χρωματική Ομάδα
Κόκκινο
Κωδικός MPN
001128-45
Κωδικός
001128
Κωδικός Χρώματος
45
Περιγραφή Χρώματος
ΚΟΚΚΙΝΟ
Φύλο
ΓΥΝΑΙΚΑ
Μέγεθος
32
Σύνθεση
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ: 65% Πολυαμίδιο, 34% Ελαστάνη, 1% Ίνες Άνθρακα ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 65% Πολυαμίδιο, 34% Ελαστάνη, 1% Ίνες Άνθρακα
Find similar